Keynote Speaker Moderator Header

Richard Bordes is een veel gevraagd dagvoorzitter en moderator. Vanuit visie en motivatie kan hij vele onderwerpen op het scheidsvlak van technische ontwikkelingen en de samenleving duidelijk analyseren en helder bespreken. Juist voor een verhaal met een ander geluid ben je bij hem aan het juiste adres. Daarbij is Richard door zijn scherpte en humor de accelerator om deelnemers aan een seminar, discussie, ronde tafel of panel uit hun schulp te halen. En daardoor krijgen bijeenkomsten met Bordes net dat beetje meer. Zijn visie en blik de op de continu veranderende wereld om ons heen gebruikt hij om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

Dagvoorzitter & Keynote Speaker

In de rol van dagvoorzitter heeft hij een geheel eigen stijl ontwikkeld waardoor uw congres of seminar boeiender en daardoor dus effectiever wordt. Uw bezoekers willen niet allen geïnformeerd maar ook vermaakt worden. Speciaal daarvoor heeft een concept ontwikkeld waarbij uw programma in korte blokken wordt opgedeeld en sprekers worden uitgedaagd het beste uit zichzelf en hun presentaties te halen. Richard neemt een vaste plaats in op het podium die hij niet verlaat. Maar waar hij uw gasten ontvangt en interviewt zodat er een echte connectie met de zaal ontstaat. Tevens kan hij voor u een inleidende key-note verzorgen die als rode draad dient voor alle andere sprekers. En dat natuurlijk ook in Virtuele Online sessies.

Talkshow

Als moderator is Richard in staat om uw discussie, Round Table of brainstorm in goede banen te leiden. Door zijn ogenschijnlijk losse stijl en open houding brengt hij direct sfeer aan tafel. Een sfeer die essentieel is alle deelnemers actief te laten deelnemen en het achterste van hun tong te laten zien. Zo krijgt u een schat aan informatie van uw deelnemers en gaan zij op hun beurt ook optimaal geïnformeerd naar huis. Vanzelfsprekend dragen een juiste voorbereiding en vaststelling van uw doelstellingen bij aan het succes van uw bijeenkomst. Moderator Richard Bordes zorgt voor de juiste talkshow-sfeer: geen lange presentaties, maar korte interviews, pitches en discussies zorgen dat de inhoud op een prettige manier in de zaal landen.

Ruime ervaring

Dit bewijst hij onder meer als spreker en dagvoorzitter op bijvoorbeeld het TelecomTime congres, ICTopics in het Spant, de lancering van Microsoft Lync 2012/2013/2014 en the Fusion Marketing Experience of Social Media Day in Antwerpen. Maar is hij ook vaste moderator voor de Round Table conferenties van Heliview Professional Marketing Services.

Door zijn beeldende wijze van vertellen, waarbij hij met herkenbare verhalen de vinger op de zere plek weet te leggen en vooroordelen weet weg te nemen, heeft Richard al velen weten te boeien en op andere gedachten weten te brengen. En dat altijd met een verrassende titel én een onverwachte twist. Zo is hij ook in 2011 geëindigd bij de “33 meest eigenzinnige columnisten van Nederland”.

Ook jouw bijeenkomst naar een hoger niveau brengen? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer +31 615013936 of via het contactformulier

 

SES Lync Day - Spant-035

 

Lees direct de beste blogs

Contact

Telefoon: +31 615013936
Mail: info@lawaaimaker.nl
Twitter: @RichardBordes
LinkedIn: Richard Bordes
         Richard Bordes blogt ook op:

Richard Bordes 42Bis

 

Partners

iMonitoring logo

Create If

HeliviewPMS2

Logo Los TopM

Nieuwsbrief

Ook de Blogs en mijn Nieuws in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in!
Please wait