BusinessGameHeader Lawaaimaker

Wil jij je medewerkers of je relaties en vliegende start geven op het gebied van LinkedIn en andere Social Media. Dan is de PowerSessie LinkedIn de manier om ze van hun stoel te krijgen en kennis te laten maken met de mogelijkheden van Social Selling. 

Social Selling is Hot! Maar voor velen is de wereld van LinkedIn nog in mysteries gehuld.
"Dat is niets voor mij", "Niet iedereen hoeft te weten wat ik eet" en "Daar heb ik helemaal geen tijd voor", zijn veel gehoorde argumenten om deze nieuwe manier van communiceren links te laten liggen.

Tijdens deze interactieve sessie zullen de deelnemers in een krachtige presentatie Social Media wakker worden geschud. In een sneltreinvaart zullen de ontwikkelingen op LinkedIn een enerverende presentatie vol met verrassende voorbeelden die een andere blik geven op deze manier van communiceren. De PowerSessie heeft al velen op andere gedachten gebracht en enthousiast gemaakt over de zakelijke mogelijkheden van LinkedIn en Soclal Media. Met de gegeven handvatten en heldere tips kunnen zij de eerste stappen zetten om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. 

WIl je weten hoe een PowerSessie LinkedIn ook bij jouw organisatie kan inslaan als een bom? Bel mij dan op +31 615013936 en dan wij bespreken samen de details.

Powersessie

Aan de slag met zakelijk bloggen?Bloggen is een geweldig manier om jezelf en je organisatie neer te zetten als expert. Het is de manier om kennis laagdrempelig te de delen en de dialoog aan te gaan met jouw doelgroep.


In deze tijden van Content Marketing gaat het om de inhoud. Het schrijven van Blogs blijft daarom onverminderd een goede manier om je boodschap over te brengen. Of dat nu op je eigen website, een speciale Blog of rechtstreeks op LinkedIN is. Een Blog geeft je de mogelijkheid om jouw visie neer te zetten en te delen met anderen. Bovendien is een goede Blog geen vluchtig bericht, maar gaat soms maanden of zelfs jaren mee. Maar het “hoe” ga je nu “wat“ vertellen? En hoe zorg je dat je na 1 of 2 pogingen niet strandt en een eeuwig writer's block optreedt?

De bloggerRichard Bordes is een veel gelezen columnist en blogger. Zo behoort hij tot de 1 van de 33 meest eigenzinnige columnisten van Nederland en is hij in 2015 uitgeroepen tot de meest kwalitatieve marketing blogger van Nederland. Opgeteld zijn Richard zijn blogs en columns al meer dan 1 miljoen keer gelezen. Als je een workshop zakelijk bloggen van Richard volgt leer je van hem alle trucs en weetjes om ook zelf een succesvolle zakelijke blogger te worden.


kracht van het bloggen

Wat leer je
?

Tijdens de workshop zakelijk bloggen leer je o.a. het volgende:


Hoe krijg ik inspiratie?

Waar ga ik over schrijven?
Welke insteek kies ik voor mijn blog?
Hoe start ik de dialoog met mijn lezers?
Hoe maak ik mijn boodschap leesbaar?
Hoe trek ik de lezers door mijn blog heen?
Hoe zorg ik dat mijn blog gedeeld wordt?
Hoe ga ik om met kritiek en commentaren?
Hoe zet ik mijn blog zakelijk in?
Hoe zorg ik dat mijn blog opvalt?
Hoe maak ik mijn blog visueel aantrekkelijk?

Hoe maak ik mijn eigen content strategie?
Hoe wordt ik een succesvolle blogger?


2 bijeenkomsten

De workshop zakelijk bloggen bestaat uit 2 bijeenkomsten van ieder ongeveer 3 uur.  Een workshop bestaat uit maximaal 6 deelnemers van je eigen organisatie. Een week voor de workshop lever je een proefblog in. Deze moet tussen de 500 en 750 woorden lang zijn en dient als basis voor je eigen eerste professionele blog. Tijdens de bijeenkomsten gaan wij samen met jouw blog aan de slag en leer je alles wat te weten is over zakelijke bloggen. Maar wordt je ook aan het schrijven gezet. In de 2 weken tussen de 1e en de 2e bijeenkomst ga je aan de slag met je blog en direct beginnen met je volgende blogs.

De workshop zakelijk bloggen wordt gegeven bij jou op de zaak met maximaal 6 deelnemers. Zo krijg je alle aandacht om ook een succesvol blogger te worden.

Waar en wanneer?

Wanneer 
Kies zelf 2 data
Waar : Eigen (gekozen) locatie
Investering  : 3000,- € excl. Btw voor max. 6 deelnemersOok een zakelijke blogger worden?

Neem dan contact met mij op via telefoonnummer +31 615013936 of via het contactformulier en wij gaan samen aan de slag!

Beste LinkedIn Business Gamer,

Op deze pagina vind je de informatie terug die je nodig hebt om de LinkedIn Business game te kunnen spelen.

Download de PDF en ga aan de slag :-)

Download Icon

Met vriendelijke groet,

Richard Bordes

Verkope is Emotie Richard Bordes

Op 7 Juni was Richard Bordes te gast als spreker bij het Ondernemers Theater in Weesp om te spreken over de "Verloren klant in de wereld van morgen". Lees hier het verslag uit de pers.

Beste LinkedIn Business Gamer,

Dus jij wil gaan Bloggen :-) Dat is een heel goed idee! Je gaat daar echt veel mee bereiken maar het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen.

Om je te helpen kan je hieronder een PDF downloaden met schrijftips. Je mag ze gratis hebben. Maar alleen als je beloofd dat je ook echt een Blog gaat schrijven.Zomaar delen van de tips of deze pagina vind ik niet heel erg fijn. Maar je bedenkt vast wel een orginele manier om mij te bedanken voor deze tips.

Deze tips zijn een eerste aanzet om te gaan Bloggen. WIl je echter het schrijven serieus gaan oppakken en een echte zakelijke Blogger gaan worden? Dan adviseer ik je om de Workshop Zakelijk Bloggen te gaan volgen.

Download de PDF en schrijf je eerste Blog :-) En Oh ja ... je kan natuurlijk ook op mijn Blogs spieken voor inspiratie.

Download Icon

Met vriendelijke groet,

Richard Bordes


Header Zakelijk Bloggen

 

Lees direct de beste blogs

Contact

Telefoon: +31 615013936
Mail: info@lawaaimaker.nl
Skype: Richard G.Bordes
Twitter: @RichardBordes
LinkedIn: Richard Bordes
         Richard Bordes blogt ook op:

Richard Bordes 42Bis

 

Partners

iMonitoring logo

Create If

HeliviewPMS2

Nieuwsbrief

Ook de Blogs en mijn Nieuws in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in!
Please wait