Afdrukken

Business Game LinkedIn

Social Selling de sleutel tot succes

Met meer dan 7 miljoen Nederlandse gebruikers op LinkedIn kan je niet anders concluderen dat dit “Facebook voor Professional” een belangrijke plek inneemt in het Social Media landschap in ons land. Terecht want LinkedIN is praktisch onmisbaar voor de zakelijke gebruiker. Ook als je geen HR medewerker of recruiter bent, valt er veel te halen.

1 Middag

Maar halen jouw medewerkers wel alles uit hun LinkedIn account? Vertegenwoordigen ze jouw organisatie wel op de juiste manier online? Investeer dan in jouw medewerkers en geef ze een speciale LinkedIN Masterclass zodat zij leren om "Optimaal Online te  Netwerken".In één middag leren zij dan het maximale uit hun netwerk te halen en real life successen te creëren voor zichzelf en uw organisatie. Zo worden ze van medewerker jouw mede-merker!Wil je Sales en Marketing medewerkers effectiever leren netwerken en daarbij LinkedIN gebruiken? Met LinkedIN bouwen zij een voorsprong op die zich dubbel en dwars zal terug betalen.

SocialSellingfactsNL

Deze Masterclass is bedoeld voor iedereen die al LinkedIN account heeft, maar er nu optimaal gebruik van wil maken. Je kunt je verzekeren van een hands-on, praktische en leerzame workshop op je eigen (gekozen) locatie met maximaal 10 deelnemers.

In de Masterclass LinkedIn - Optimaal Online Netwerken krijgen de deelnemers individuele adviezen, toegespitst op hun eigen situatie. Ook is er natuurlijk volop gelegenheid om direct te netwerken en elkaar aan te vullen. Na de Masterclass en nadat men de tijd heeft gehad het geleerde toe te passen, kan men contact opnemen voor eventuele vragen en geef ik individueel feedback op het nieuwe LinkedIN profiel. Neem laptops en tablets mee, want je gaat direct aan de slag!

Programma:

12:15 uur Ontvangst met koffie en thee

12:30 - 16:00 uur LinkedIn Masterclass - Optimaal Online Netwerken

De LinkedIn Masterclass nog succesvoller maken? Combineer deze dan met de LinkedIn Business Game en maak direct afspraken met nieuwe klanten en creëer binnen 4 weken samen een mediawaarde tussen de 15.000 en 30.000 Euro!

Wanneer : Prik een datum
Waar : Eigen (gekozen) locatie 
Investering   : 3250,- € excl. Btw voor max. 10 deelnemers incl Business Game LinkedIn 

 

Klanten scoren met LinkedIn

Ook aan de slag gaan met Social Selling en klanten scoren met LinkedIn?
Neem dan contact met mij op via telefoonnummer +31 615013936 of via het contactformulier en wij maken van jouw mede-werkers Mede-Merkers.

Deze Masterclass is ontwikkeld en wordt uitgevoerd door Richard Bordes/Lawaaimaker en heeft geen verbintenis met de LinkedIn organisatie. In Nederland is hij wel officieel LinkedIn Ambassadeur