mws2

Strategisch denken en handelen is voor ieder B2B organisatie de sleutel tot succes. En natuurlijk heb je een marketing plan gemaakt. Maar zit je wel op de goede weg? Heb je alles helder of wordt het tijd om er toch nog eens kritisch naar te kijken. Want weet je wel genoeg van alle nieuwe ontwikkelingen die jouw organisatie een voorsprong op al je concurrenten kan geven?

80%

Marketing gaat allang niet meer over de 4 P's. Marketing gaat ook veel verder dan communicatie, het verzenden van een nieuwsbrief of het organiseren van een event. Zeker in de B2B wereld kan alleen het verschil gemaakt worden als er een gedegen plan ten grondslag ligt aan de te nemen acties om het succes te kunnen afdwingen. Wist je bijvoorbeeld dat 80% van de B2B orders pas na het 5e contact wordt gesloten. Daarom is een goed doordachte en perfect uitgevoerde strategie noodzakelijk om als organisatie daadwerkelijk het verschil te maken om de juiste klanten te verleiden aan je te binden. Daarbij gelden niet alleen de wetten van de grote getallen maar is een focus op het individu en de details cruciaal.

Confronterend

Tijdens een marketing whiteboard sessie gaan wij samen jouw doelstellingen en plannen tegen het licht houden. Dit doen wij bij voorkeur in 2 delen. In een brainstorm van 1 dagdeel duiken wij samen in de diepte van jouw markt, klanten, partners en propositie. Hierbij kan je mij gebruiken als klankbord en krijg je direct feed-back over je ideeën en inzichten. Maar ook in welke richting(en) deze verder kunnen worden aangescherpt of verbreed. Dit kan confronterend zijn. Na deze sessie ontvangen jullie een verslag met aanbevelingen die te volgen koers uitzetten. Hierbij krijgen jullie tevens de mindmaps die ik maak tijdens de sessie. Zo heb je een duidelijk inzicht hoe, en met welke middelen en verhaal, je de gestelde doelstellingen kan realiseren.

Strategisch denken en handelen is voor ieder B2B organisatie de sleutel tot succes. Wil je ook weten of wij samen voor jouw organisatie op de goede weg is? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer +31 615013936 of via het contactformulier en wij maken een afspraak voor een kop koffie.

Contact

Telefoon: +31 615013936
Mail: info@lawaaimaker.nl
Twitter: @RichardBordes
LinkedIn: Richard Bordes
         Richard Bordes blogt ook op:

Richard Bordes 42Bis

 

Partners

iMonitoring logo

Create If

HeliviewPMS2

Logo Los TopM