DOELSTELLINGEN UIT DE FILE AAN HETWERK

Uit de File Aan het Werk is een initiatief dat in eerste instantie is ontstaan vanuit de ICT sector en nu ook door de vastgoedsector, mobiliteitssector en overheid wordt aangemoedigd. De opiniemakers HP van Tilburg en Richard Bordes hadden in 2018 het eerste initiatief. 

De belangrijkste doelstelling is om er samen voor te zorgen dat mensen er vaker voor kiezen om fysieke afspraken of aanwezigheid te vervangen voor een digitale oplossing. Kort gezegd: GO DIGITAL!  Als alle mensen in Nederland - waarvan het werk het toelaat- 1 dag in de week de auto zouden laten staan, was het fileprobleem voor het grootste gedeelte opgelost. Dit is een oproep van aan alle managers, werknemers en de overheid. DOE MEE!! En er zijn ook andere fijne effecten van digitale mobiliteit als alternatief voor fysieke mobiliteit. Daarbij kan het gebruik van flexibele start-, eindtijden, flexplekken, flexplekken en gebruik van OV ook bijdragen aan het verminderen van de druk op het Nederlandse wegennet.

Dit zijn de doelstellingen dit initiatief:

  • Digitale mobiliteit vaker verkiezen boven fysieke mobiliteit
  • Minder auto’s op de weg, minder milieubelasting
  • Verloren tijd besparen onder werkend Nederland
  • Effectiever communiceren en samenwerken
  • Satisfactie van management en werknemers verhogen

Iedere 2e dinsdag van november (traditioneel de dag met de langste file) organiseren wij samen de Filev rije dag Nederland. Op de eerste Uit de File Aan het Werk dag 13 november 2018 was de filedruk in Nedederland aanzienlijker lager dan normaal op deze dag. op 10 november 2020 is de volgende en 3e editie. 

Meer informatie vind je op de website van Uit de File Aan het Werk.

Logo 2020 banner

Contact

Telefoon: +31 615013936
Mail: info@lawaaimaker.nl
Twitter: @RichardBordes
LinkedIn: Richard Bordes
         Richard Bordes blogt ook op:

Richard Bordes 42Bis

 

Partners

iMonitoring logo

Create If

HeliviewPMS2

Logo Los TopM