Blog Banner2

Aan de slag met zakelijk bloggen?Bloggen is een geweldig manier om jezelf en je organisatie neer te zetten als expert. Het is de manier om kennis laagdrempelig te de delen en de dialoog aan te gaan met jouw doelgroep.


In deze tijden van Content Marketing gaat het om de inhoud. Het schrijven van Blogs blijft daarom onverminderd een goede manier om je boodschap over te brengen. Of dat nu op je eigen website, een speciale Blog of rechtstreeks op LinkedIN is. Een Blog geeft je de mogelijkheid om jouw visie neer te zetten en te delen met anderen. Bovendien is een goede Blog geen vluchtig bericht, maar gaat soms maanden of zelfs jaren mee. Maar het “hoe” ga je nu “wat“ vertellen? En hoe zorg je dat je na 1 of 2 pogingen niet strandt en een eeuwig writer's block optreedt?

De bloggerRichard Bordes is een veel gelezen columnist en blogger. Zo behoort hij tot de 1 van de 33 meest eigenzinnige columnisten van Nederland en is hij in 2015 uitgeroepen tot de meest kwalitatieve marketing blogger van Nederland. Opgeteld zijn Richard zijn blogs en columns al meer dan 1 miljoen keer gelezen. Als je een workshop zakelijk bloggen van Richard volgt leer je van hem alle trucs en weetjes om ook zelf een succesvolle zakelijke blogger te worden.


kracht van het bloggen

Wat leer je
?

Tijdens de workshop zakelijk bloggen leer je o.a. het volgende:


Hoe krijg ik inspiratie?

Waar ga ik over schrijven?
Welke insteek kies ik voor mijn blog?
Hoe start ik de dialoog met mijn lezers?
Hoe maak ik mijn boodschap leesbaar?
Hoe trek ik de lezers door mijn blog heen?
Hoe zorg ik dat mijn blog gedeeld wordt?
Hoe ga ik om met kritiek en commentaren?
Hoe zet ik mijn blog zakelijk in?
Hoe zorg ik dat mijn blog opvalt?
Hoe maak ik mijn blog visueel aantrekkelijk?

Hoe maak ik mijn eigen content strategie?
Hoe wordt ik een succesvolle blogger?


2 bijeenkomsten

De workshop zakelijk bloggen bestaat uit 2 bijeenkomsten van ieder ongeveer 3 uur.  Een workshop bestaat uit maximaal 6 deelnemers van je eigen organisatie. Een week voor de workshop lever je een proefblog in. Deze moet tussen de 500 en 750 woorden lang zijn en dient als basis voor je eigen eerste professionele blog. Tijdens de bijeenkomsten gaan wij samen met jouw blog aan de slag en leer je alles wat te weten is over zakelijke bloggen. Maar wordt je ook aan het schrijven gezet. In de 2 weken tussen de 1e en de 2e bijeenkomst ga je aan de slag met je blog en direct beginnen met je volgende blogs.

De workshop zakelijk bloggen wordt gegeven bij jou op de zaak met maximaal 6 deelnemers. Zo krijg je alle aandacht om ook een succesvol blogger te worden.

Waar en wanneer?

Wanneer 
Kies zelf 2 data
Waar : Eigen (gekozen) locatie
Investering  : 3000,- € excl. Btw voor max. 6 deelnemersOok een zakelijke blogger worden?

Neem dan contact met mij op via telefoonnummer +31 615013936 of via het contactformulier en wij gaan samen aan de slag!

Contact

Telefoon: +31 615013936
Mail: info@lawaaimaker.nl
Twitter: @RichardBordes
LinkedIn: Richard Bordes
         Richard Bordes blogt ook op:

Richard Bordes 42Bis

 

Partners

iMonitoring logo

Create If

HeliviewPMS2

Logo Los TopM