Blogger2 Banner

BlueEyes

Je kent ze wel van Instagram en Twitter. De lege kreten #MyPerfectLife #ILoveMyKids #PhotoOftheDay of het lieve #Love. Zonder minstens 10 #MalleKreten is je post niet af. Maar waarom zou je ze op LinkedIn gebruiken?

FaceBook Liefde

Jij hebt ze vast ook. Van die actieve vrienden met een eigen bedrijfje. Vrienden die lekker ondernemen en daarvoor hun eigen Facebook-pagina hebben. En die moet jij dan leuk vinden … of toch maar niet?

TwitterisDood

 

Hij is neergestort. Met een klap op de grond zijn kleine nekkie gebroken. Hij probeerde het nog net te voorkomen. Flapperde druk met zijn vleugeltjes en probeerde nog op te stijgen. Maar het is voorbij …

Zondag 6 mei 2018 besteedde het RTL7 TV programma Ondernemend Nederland aandacht aan Uit de File Aan het Werk. Kijk hier het fragment terug.

OndernemendNL UitdeFile

EmotiLinkedIn

 

In de jaren ’80 was het een geweldige hit. Mannen met een aktekoffer en een Opel Astra die ter compensatie van alle grijsheid een Donald Duck-stropdas omknoopten en Goofy-sokken in hun instappers staken.  

Jouw naam. Je hebt hem gekregen en er valt weinig meer aan te doen. Het achterste gedeelte is de geschiedenis van je familie aan vaderszijde en je voornaam is door je ouders bedacht. Je bent je naam. Je luistert ernaar en wordt eraan herkend. Het is wat het is. Jij bent het.

Social Share Buttons

primi sui motori con e-max.it

Lees direct de beste blogs

Contact

Telefoon: +31 615013936
Mail: info@lawaaimaker.nl
Skype: Richard G.Bordes
Twitter: @RichardBordes
LinkedIn: Richard Bordes
         Richard Bordes blogt ook op:

Richard Bordes 42Bis

 

Partners

iMonitoring logo

Create If

HeliviewPMS2

Logo Los TopM

Nieuwsbrief

Ook de Blogs en mijn Nieuws in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in!
Please wait