Als je stil blijft veranderd er niets

Terminale serieusheid, klanten-trauma’s, neo-fobie en commerciële staar zijn volgens Richard Bordes de grootste struikelblokken voor elke organisatie. In deze tijden van digitalisering en Social Media komen deze nog harder aan en houden ze het echte succes op afstand. Vanuit visie en motivatie schudt hij met een ander geluid de boel op.

Dit is de plek waar je alle informatie en nieuws vindt over Richard Bordes. Expert in B2B Marketing en Social Media, auteur,blogger, spreker, dagvoorzitter, columnist, opschudder, bedenker van de LinkedIn Business Game en deskundige op het gebied van ICT Trends. En dat allemaal onder de naam Lawaaimaker. Want als je niets van je laat horen kan je ook niets veranderen en weten je klanten niet dat je bestaat.

ERVARING

B2B Sales ervaring- 30 jaar
ICT ervaring - 25 jaar
B2B Sales trainer - 17 jaar
Moderator | Presentator - 15 jaar

EEN ANDER GELUID

Door een duidelijke analyse en heldere visie gaat hij in op de vele ontwikkelingen van deze nieuwe manier van communiceren. Juist voor een verhaal met een ander geluid bent u bij hem aan het juiste adres. Daarbij is Richard door zijn scherpte en humor de accelerator om deelnemers aan een seminar, discussie of panel uit hun schulp te halen. Zijn opzet is om uw publiek centraal te zetten en verrassen met bijeenkomsten waar informatie en plezier hand in hand gaan.

Moderator Round Tables

Discusiëren en sparren met je doelgroep met vakkundige leiding

Presentatie | Dagvoorzitter

Interactie een Ervaring om je bijeenkomst uniek te maken

Radio

Maak Radio en content die blijft op je eigen lokatie

Video Presentator

Zorg dat je in beeld komt en met jouw interview content maakt die raakt

Zij gingen je voor

 

Basis voor een geweldige bijeenkomst

Interactie

De samenwerking met het publiek is essentieel voor het bereiken van een optimale impact van je bijeenkomst. De moderator is de verbindende kracht tussen de toehoorders en de sprekers

Concept ontwikkeling

Zorg voor een programma invulling die anders is. Verras je publiek en ontwikkel samen een programma dat anders dan anders is

Bewaak de klok

Een goede bijeenkomst loopt op tijd en heeft een prettig ritme. Pas dan loop je bijeenkomst gesmeerd

Plezier

Informatie moet met plezier worden overgebracht. De sfeer in de zaal is de sleutel to een succesvolle bijeenkomst

LAWAAIMAKER FOTO'S