Wil jij je medewerkers of je relaties en vliegende start geven op het gebied van LinkedIn en andere Social Media. Dan is de PowerSessie LinkedIn de manier om ze van hun stoel te krijgen en kennis te laten maken met de mogelijkheden van Social Selling. 

Social Selling is Hot! Maar voor velen is de wereld van LinkedIn nog in mysteries gehuld.
“Dat is niets voor mij”, “Niet iedereen hoeft te weten wat ik eet” en “Daar heb ik helemaal geen tijd voor”, zijn veel gehoorde argumenten om deze nieuwe manier van communiceren links te laten liggen.

Interactief en zonder Powerpoint

Tijdens deze interactieve sessie zullen de deelnemers in een krachtige presentatie Social Media wakker worden geschud. Om dit te stimuleren worden de deelnemers uitgedaagd door eens minimaal 10 vragen te formuleren die de basis vormen van de Powersessie.

In een sneltreinvaart zullen de ontwikkelingen op LinkedIn een enerverende presentatie vol met verrassende voorbeelden die een andere blik geven op deze manier van communiceren.

Deze PowerSessie heeft al velen op andere gedachten gebracht en enthousiast gemaakt over de zakelijke mogelijkheden van LinkedIn en Soclal Media. Met de gegeven handvatten en heldere tips kunnen zij de eerste stappen zetten om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Een Powersessie duurt 1,5 á 2 uur en prijs is op aanvraag.