Social Selling de sleutel tot succes


Hoe krijg je medewerkers actief op LinkedIn?

De theorie is goed, maar de praktijk maakt het verschil. En je kent het wel. Je hebt een ontzettend inspirerende training gehad maar na een week verval je weer in bekende gewoontes. Jammer, maar helaas is dat vaak de praktijk.

Speel de Business Game

Om na een Masterclass LinkedIn de deelnemers direct actief te krijgen en te houden heb ik de speciale LinkedIN Business Game ontwikkeld. Zo worden medewerkers direct uitgedaagd om actief te worden en connectie te maken in de online zakelijke wereld. Ze leren anders naar hun dagelijks werk te kijken, te denken als redacteurs en schrijven hun eerste eigen blogs.

Gedurende een periode van 1 maand verzamelen de deelnemers punten door hun online gedrag op LinkedIn. Door dit wedstrijd element wordt het geleerde direct in de praktijk gebracht en zullen de eerste successen zich gaan aftekenen. Gedurende de looptijd van 4 weken van deze game kunnen de deelnemers altijd contact opnemen voor hulp en advies. Natuurlijk alleen maar via LinkedIn, de telefoon en mail zijn taboe 🙂

En de winnaar is …

De LinkedIn Business game wordt afgesloten met een bijeenkomst van ongeveer 2 uur, waarbij de successen en leermomenten gedeeld zullen worden en een prijswinnaar kan worden vastgesteld. Vanzelfspreken ontvangt hij of zij een leuke prijs. Maar de echte winnaar is de gehele organisatie. Want het is bewezen. De LinkedIn Business Game levert actieve en gemotiveerde medewerkers op. Medewerkers die positief jouw merk uitdragen en ambassadeurs van jouw organisatie worden. Ik noem ze dan ook met trots: MedeMerkers 🙂

Resultaat

Binnen 4 weken ziet u direct de resulaten van uw MedeWerkers. Zij maken afspraken met nieuwe relaties via LinkedIn en kunnen samen eenvoudig zichtbaarheid voor uw organisatie realiseren. Een zichtbaarheid die zich bewezen vertaald in een media-waarde tussen de 15.000 en 30.000 Euro per maand!

Creëer je eigen succes!

 • Altijd In-Company

  Samenwerken doe je ook op LinkedIn. Want alleen samen kan je LinkedIn voor jouw bedrijf laten werken.

 • Interactief

  Je zal worden uitgedaagd, je vragen moeten stellen en samen met je collega’s bespreken waar jullie doelstellingen op LinkedIn liggen

 • Versla het Algoritme

  Niets gaat vanzelf en niet alles werkt zoals je denkt. Maar hoe kan je samen het Algoritme van LinkedIn voor jou laten werken?

 • Tips & Tricks

  Leer alle trucjes om meer views en comments te krijgen. Wat doe je wel en wat moet je juist niet doen op LinkedIn?

 • Linkedin Professional

  Wordt een LinkedIn ster en vind nieuwe leads en klanten met LinkedIn!

Investering

De Business Game LinkedIn is altijd in combinatie met de Masterclass LinkedIn. Ga de uitdaging aan em vind direct nieuwe klanten en creëer binnen 4 weken samen een mediawaarde tussen de 15.000 en 30.000 Euro!

Wanneer     : Prik een datum

Waar            : Eigen (gekozen) locatie

Investering : 3500,- € excl. Btw voor max. 10 deelnemers incl Masterclass LinkedIn