People Work Technology elke maand bij New Business Radio

Online Radio & Podcast

In het hart van de Nederlandse Media – op het Mediapark in Hilversum bij YPCA/ de RADIOFABRIEK – ontvangt host Richard Bordes maandelijks ,vlak voor het weekend, een aantal spraakmakende gasten voor diepgaande visie-interviews over Mens, Werk en Technologie. Altijd binnen een thema. Deze interviews worden ingezet in beeld, geluid en podcast. Deze uitzending is altijd omlijst met een gezellige People Work Technology Radio Vrijdagmiddag Borrel.

 

Radio maken bij jou op locatie

Met een eigen radioprogramma op jouw lokatie of event zorg je dat informatie en business entertainment worden ge combineert. Zo maak je niet alleen live je eigen radioshow op je eigen locatie. Maar nodig je ook al je relaties, klanten en prospects uit om dit zelf mee te maken. Zij zijn namelijk een onderdeel van het programma. En achteraf krijg je direct alle interviews als losse Podcasts in je bezit. Je maakt dus live content die je kan delen via je website, nieuwsbrieven en sociale media. En daarvoor krijg je een gedegen communicatieplan.

Samen met New Business Radio verzorgen wij een totaalcomcept. Niet alleen de radio-uitzending maar ook de redactie, inhoudsbepaling en de communicatie voor en na de uitzending horen hierbij.

Vooraf

Een radio-uitzending vraagt om een gedegen voorbereiding. Wat is de boodschap die je wilt brengen, wat is de rode draad? En welke 6 gasten zullen wij hiervoor in de uitzending halen? Wat willen wij ze laten vertellen en welke vragen moeten er gesteld worden? Allemaal punten die terdege moeten worden doorgesproken om jouw radio-uitzending tot een succes te maken. Maak dus maar alvast ruimte in je agenda hiervoor. En dan bespreken wij meteen hoe jij zo veel mogelijk “lawaai” kan maken om je relaties uit te nodigen om erbij te zijn.

De dag van de uitzending

Op de dag van de uitzending wordt er een echte mobiele radiostudio bij jou op de zaak opgebouwd. Daaromheen mag iedereen plaatsnemen, of het nu 25 of 500 gasten zijn. Voordat het programma begint leggen wij eerst uit hoe je een radioprogramma maakt. Wat komt er allemaal bij kijken en hoe werkt de techniek? Wat zie je tijdens de uitzending de diskjockey doen, en wat is de rol van de presentator? Om exact 15:00 uur gaat het lampje “On the Air” aan. Gedurende een uur maken wij dan een Live radioshow in een gezellige Businesssfeer. Jouw 6 gasten worden afwisselend geïnterviewd door de presentator om de visie van jouw organisatie te kunnen delen. Direct na de uitzending zijn hun gesprekken als losse Podcasts beschikbaar en klaar om te delen met iedereen.

Bewezen succes

Samen met Ron Lemmens heeft Richard al meerdere Radioshows op locatie vormgegeven bij verschillende organisaties. Zo zijn zij een vast onderdeel geworden van de Cloud Expo waar zij in december 2 dagen rechtstreeks uitzenden van de beursvloer met Cloud Expo Radio.

New Business Radio is de nieuwe zakelijke internet radiozender. Het aantal luisteraars is groeiende. Daar gaat het ook in deze opzet niet om. Wat wel telt is dat uw Podcasts een maand lang in de carrousel van alle radio-uitzendingen blijft meedraaien. En met het mediaplan dat wij vooraf hebben gesproken gaat je het optimale halen uit deze Live content. Niet alleen op je website en in een reeks van nieuwsbrieven, maar ook in al je sociale media kanalen.

Zo heb je een totaalconcept dat informeert, vermaakt en jouw relaties echt verrast.