Boeken

In 2013 heeft Richard, in samenwerking met de MKB Servicedesk / MKB Nederland, zijn boek "Social Media - Netwerken aan de #Stamtafel" uitgebracht.

1stdruk

Logo-MKB-Servicedesk---MKB-NL

De Social Media Workshops hebben de basis gelegd voor dit interactieve boek.
Hierin leert hij, in een mix van visie, humor en concrete voorbeelden, ondernemers en bedrijven de mogelijkheden van deze nieuwe manier van netwerken en communiceren optimaal te benutten. Vooral de combinatie die hij maakt met het “Echte Netwerken” maakt zijn verhaal tot een eyeopener voor ieder.

Waarom moet ik iets met social media?

In het hoofdstuk 'Waarom moet ik iets met social media?' wordt aan de hand van verschillende trends die spelen in het jaar 2013, de onmisbaarheid van social media beschreven. Op de vraag 'Wat leveren social media me op?', geeft hoofdstuk 2 een antwoord. Vervolgens leer je aan de hand van praktische informatie in hoofdstuk 3 hoe je een socialmediaplan schrijft. 
 

Aan de slag op social media

Na deze inleidende hoofdstukken, is het tijd om je eerste echte stappen te gaan zetten op social media. Hoofdstuk 4 beschrijft namelijk hoe je online zakendoet. Hoofdstuk 5 tenslotte, gaat over de omgangsvormen en gedragsregels online. 
 

Interviews met ondernemers

Door de hoofdstukken heen verweven vind je interviews met ondernemers uit verschillende branches die social media succes hebben toegepast. Zij delen hun ervaringen en do's en don'ts: heel leerzaam voor jou!

Zijn Tips & Tricks tonen aan dat “netwerken” “net werken” is en zo leert hij de lezer optimaal zakelijk contact te leggen met anderen. Daarbij maakt het niet uit of de Stamtafel in een offline of online café staat.

"Netwerken aan de Stamtafel" bevat naast de gedrukte informatie ook veel Layar informatie zodat je ook direct links en video's kan openen met uw smartphone of tablet.

Voorkant-small

Als je hier je gegevens achterlaat krijg je een link naar jouw exemplaar van het gratis E-Boek.

Lees direct de beste blogs

Contact

Telefoon: +31 615013936
Mail: info@lawaaimaker.nl
Twitter: @RichardBordes
LinkedIn: Richard Bordes
         Richard Bordes blogt ook op:

Richard Bordes 42Bis

 

Partners

iMonitoring logo

Create If

HeliviewPMS2

Logo Los TopM

Nieuwsbrief

Ook de Blogs en mijn Nieuws in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in!
Please wait