LinkedIn PowerSessie Header2

Wil jij je medewerkers of je relaties en vliegende start geven op het gebied van LinkedIn en andere Social Media. Dan is de PowerSessie LinkedIn de manier om ze van hun stoel te krijgen en kennis te laten maken met de mogelijkheden van Social Selling. 

Social Selling is Hot! Maar voor velen is de wereld van LinkedIn nog in mysteries gehuld.
"Dat is niets voor mij", "Niet iedereen hoeft te weten wat ik eet" en "Daar heb ik helemaal geen tijd voor", zijn veel gehoorde argumenten om deze nieuwe manier van communiceren links te laten liggen.

Tijdens deze interactieve sessie zullen de deelnemers in een krachtige presentatie Social Media wakker worden geschud. In een sneltreinvaart zullen de ontwikkelingen op LinkedIn een enerverende presentatie vol met verrassende voorbeelden die een andere blik geven op deze manier van communiceren. De PowerSessie heeft al velen op andere gedachten gebracht en enthousiast gemaakt over de zakelijke mogelijkheden van LinkedIn en Soclal Media. Met de gegeven handvatten en heldere tips kunnen zij de eerste stappen zetten om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. 

WIl je weten hoe een PowerSessie LinkedIn ook bij jouw organisatie kan inslaan als een bom? Bel mij dan op +31 615013936 en dan wij bespreken samen de details.

Powersessie

Contact

Telefoon: +31 615013936
Mail: info@lawaaimaker.nl
Twitter: @RichardBordes
LinkedIn: Richard Bordes
         Richard Bordes blogt ook op:

Richard Bordes 42Bis

 

Partners

iMonitoring logo

Create If

HeliviewPMS2

Logo Los TopM