Richard Bordes is de drijvende kracht achter verschillende platformen binnen de ICT sector. Als Community Verbinder is hij samen met zijn kompaan HP van Tilburg de drijvende kracht achter samenwerkingsverbanden die van zich laten horen.

 

MSP Society

Krachthonk voor Resellers

GO DIGITAL!  Als alle mensen in Nederland – waarvan het werk het toelaat- 1 dag in de week de auto zouden laten staan, was het fileprobleem voor het grootste gedeelte opgelost.

www.UitdeFileAanhetWerk.nl

 

 

TeamsTime

Alles over zakelijke gebruik van Microsoft Teams

Niemand kan meer om Microsoft Teams heen. Het is het platform voor communicatie en hybride werken anno nu. TeamsTime brengt i.s.m. Microsoft het zakelijk Ecosysteem rondom Teams en de eindgebruikers samen. Met informatie, reports en TeamsTime Live om samen te komen.

www.TeamsTime.nl

 

 

Uit de File Aan het Werk

De File, dat ben Jezelf

De MSP Society is het platform voor Managed Service Providers in Nederland. Met haar onderdelen als de MSP BootCamp, MSP Café, MSP Plaza en de MSP SalesSquad helpt de MSP Society de ICT sector te evolueren van productgericht naar oplossingsgericht werken. En zo de reis van ICT reseller naar Managed Service Provider te maken.

www.UitdeFileAanhetWerk.nl